OPPLEVELSER

I rimelig avstand fra Torrox kan vi anbefale:

Granada 
Granada ligger ca 1,5 time med bil fra Torrox. Sultanpalasset Alhambra er det store trekkplasteret. Det blir regnet som et av de mest bemerkelsesverdige palassene i verden i dag.

Nerja 
Nerja ligger ved Middelhavet, ca 10 km fra Torrox. Det er en gammel, hyggelig turistby med mengder av butikker og restauranter og har et yrende folkeliv. Her er det mange fine strender!

Byen ligger på en klippehøyde der det tidligere lå en arabisk borg, i dag kjent under navnet El Balcon de Europa. Her er det en storslagen utsikt.

I utkanten av Nerja finner vi de berømte dryppstensgrottene. Det er åpent hver dag, men husk siesta! Om sommeren holdes det også konserter der.

Competa
Competa er en sjarmerende fjell-landsby 14 km fra Torrox, og et yndet tilholdssted for utenlandske forfattere og kunstnere. Bøndene i området dyrker druer av alle slag, og byens vinkjeller kan by på vin av god kvalitet.

Det finnes mange flere små, spennende landsbyer i området rundt Torrox. Vi kan nevne blant annet: Frigeliana, Canillas de Albaida, Sayalonga, Vinuela og Canillas de Aceitua.

Se våre linker for mer stoff om Andalucía!
 

Annet

Olivenhøsting på Casa Eli Nor
De som drar til Torrox i perioden november - januar, vil kunne oppleve en helt annerledes ferie ved å få delta i olivenhøsting. Bor du på Casa Eli Nor, kan du høste egen avling, levere på det lokale presseriet og få jomfruolje tilbake.

Strender
Kyststedet Torrox Costa, 3-4 km fra Torrox, har flere kilometer med strender, barer, restauranter og turistliv.

Golf
Ca 15 km fra Torrox finner du flott golfbane.

Natur
Det er også fantastiske turmuligheter i området. Et naturreservat byr på vakker og vill natur.

 

Vannland
 

 

 


Ta kontakt for mer informasjon!

Eli Medalen:   +47 995 95 055 (mobil)  -  Send e-post


  Annerledes Syden ©